2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 05:00

Napi aktuális

Tarlós István: Amit Gyurcsány nem akar, az nem megy át a közgyűlésen

Vannak olyan jelek, hogy a fővárosban a karmesteri pálca Gyurcsány Ferenc, a DK elnökének a kezében van - hívta fel rá a figyelmet Tarlós István volt főpolgármester a hétfői Napi aktuálisban.  

  • Tarlós István: Amit Gyurcsány nem akar, az nem megy át a közgyűlésen

Tarlós István emlékeztetett, a DK nélkül Karácsony Gergely főpolgármesternek nincs meg a közgyűlési többsége. 

Amit Gyurcsány nem akar, az nem megy át a közgyűlésen

- jelentette ki. 

Tarlós István szerint a következmények arra utalnak, hogy a DK elnökének meghatározó befolyása van a főváros jelenlegi működésére. (...) Az elméleti lehetősége bármikor megvan annak, hogy Gyurcsány bármikor beavatkozzon a fővárosi történetekbe. 

A Karácsony Gergely kampányfinanszírozási botránya kapcsán a volt főpolgármester komikusnak nevezte, hogy az adományokat kis ládikákban gazdag emberek dobták össze

33 éves politikai pályafutásom alatt olyat még a leghülyébb zuhanyhíradóban sem hallottam, hogy gazdag emberek készpénzben valutát váltottak volna ki és ezt saját kezűleg az utcasarkon ládikákba dobálták volna

- tette hozzá. 

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!