2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Napi aktuális

Szanyi Tibor: Valódi kontroll kell a képviselők vagyonosodása fölött

A képviselők hülyének nézik a népet - így reagált a nyilvánosságra került vagyonnyilatkozatokra az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom. Mire alapozzák ezt a sarkos véleményt? Vendégünk volt Szanyi Tibor, a párt alapítója.

  • Szanyi Tibor: Valódi kontroll kell a képviselők vagyonosodása fölött

Minden országgyűlési képviselő határidőre leadta a 2022-es évre vonatkozó vagyonnyilatkozatát. A parlament honlapján lehet szemezgetni belőlük. Szerdán a fővárosi közgyűlés tagjai is nyilvánosságra hozták vagyoni helyzetüket. Néhány milliós és több száz milliós megtakarítások, adósságok, ingatlanok, gépjárművek szerepelnek a bevallásokban. Az országgyűlési képviselőknek minden évben január 31-ig, valamint a megbízatásuk megszűnésekor kell vagyonnyilatkozatot tenniük.

Gerhardt Máté műsorvezető kérdésére, hogy az ISZOMM miért gondolja úgy, hogy szemfényvesztés a vagyonnyilatkozati rendszer, Szanyi Tibor csak annyit válaszolt,

tapasztalat, sok tapasztalat. 

Az egykori MSZP-s politikus szerint látni lehet, hogy az országgyűlési képviselők zöme mögött irgalmatlan vagyonnövekedés van. 

Rossz a rendszer, nincs következménye annak, hogy egyes képviselők csilliárdos vagyonokra tesznek szert, vagy ha nem ő, akkor a családja, vagy ha nem a családja, akkor a barátzi köre

- mondta

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orosz légicsapás érte Odesszát

Orosz légicsapás érte Odesszát

Legkevesebb hárman sebesültek meg hétfőn reggel Odessza városában, amikor orosz rakétatámadás ért egy polgári infrastrukturális létesítményt.
EB: Csúcstartó lett Csoboth Kevin

EB: Csúcstartó lett Csoboth Kevin

Csoboth Kevin 99 perc 32 másodpercnél született góljával a labdarúgó Európa-bajnokságok történetének rekorderévé vált a rendes játékidőben legkésőbb esett találatok szerzőinek örökrangsorában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Botrányt okozott Magyar Péter egy szórakozóhelyen, a biztonsági őrök vezették ki + videó

Botrányt okozott Magyar Péter egy szórakozóhelyen, a biztonsági őrök vezették ki + videó

A Napi aktuális vendége Nagy Károly a Transzparens Újságírásért Alapítvány elnöke volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között ezekről a témákról beszélgetett: Magyar Péter verekedett egy budapesti szórakozóhelyen, hogyan értelmezik a követői a botrányt, milyen következményekkel járhat ez az új ügy, illetve már folyik az ügyben az eljárás garázdaság miatt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!