2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Napi aktuális

Szanyi Tibor: Hosszasan tudnék arról beszélni, hogy Magyar Pétert ki és miért „csinálta” fel + videó

A liberális média így még nem hype-olt politikust, ahogy azt Magyar Péterrel tette - jelentette ki Szanyi Tibor, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alapítója kedd este a Napi aktuálisban.

  • Szanyi Tibor: Hosszasan tudnék arról beszélni, hogy Magyar Pétert ki és miért „csinálta” fel + videó

Szanyi Tibor adásunkban arról is beszélt, hogy korábban utcabálozóknak nevezte Magyar Péter jogász támogatóit. Szerinte, sajnálatos az, hogy sokan bedőlnek a fantazmagóriának. 

A volt szocialista politikus kifogásolta, hogy pártja baloldali üzenetei nem kapnak teret a liberális sajtóban, mert most - tette hozzá - vérlázító az a sajtókarantén, ami a baloldali pártokat övezi. 

Az egykori európai parlamenti képviselő arra is reagált a Napi aktuálisban, hogy a belga rendőrséggel akarta egy brüsszeli polgármester bezárattatni a konzervatív konferenciát. 

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Valószínűleg nagyon nagy volt az ütközés + videó

Valószínűleg nagyon nagy volt az ütközés + videó

Verőcei hajósbaleset. Ketten biztossan életüket vesztették, amikor egy motorcsónak egy szállodahajóval ütközött. Mi vezethetett a tragédiához? Tóth Mihály, a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője úgy fogalmazott a HírTV stúdiójában, hogy a motorcsónak nagyon nagy sebességgel ütközhetett neki valaminek. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!