2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Körhinta

Következik:

Híradó 18:30

Napi aktuális

Szánthó Miklós: Még tovább akarjuk frusztrálni a liberálisokat, hogy képesek vagyunk megvalósítani a rémálmukat + videó

Lendületet kell venni az uniós és amerikai választási csatákhoz. Mi Brüsszel és Washington visszahódításának forgatókönyve? Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója volt a Napi aktuális vendége.

  • Szánthó Miklós: Még tovább akarjuk frusztrálni a liberálisokat, hogy képesek vagyunk megvalósítani a rémálmukat + videó

A CPAC Hungaryt idén április 25-én és 26-án rendezik meg. A legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlével kapcsolatban Szánthó Miklós emlékeztetett, az első, a 2022-es CPAC Hungary arról szólt, hogy rögzítsék azokat az értékeket, amelyek nem csak a jobboldali erőket, hanem a józan ész erőit összekötik, ez pedig az Isten, haza, család. 

A tavalyi CPAC már arról szólt, hogy az ezen értékekben hívő erők kössenek szövetséget, az idei CPAC-en pedig az a terv, hogy akcióba lendüljünk a júniusi EP-választások, illetve a novemberi amerikai elnökválasztás előtt legyen egy nagy stratégiai találkozója, dzsemborija, arra készülve, hogy az EP- és az amerikai választásokon lecsapoljuk a brüsszeli és az amerikai mocsarat, valamint woketalanítsunk, elűzzük azokat a mocsári szörnyeket, szellemeket, kísérteteket, amelyek birtokba vették és foglyul ejtették a nagy döntéshozó intézményeket

- mutatott rá. 

Szánthó Miklós hozzátette, 

a woke az új formába öltöztetett kommunizmus, a liberális, neomarxista politikai korrektség, progresszió, genderőrület, eltörléskultúra mind egyben (...) nem elviccelni akarják a mocsár párhuzammal (...) és a magyaroknak nem ismeretlen az a mondás, hogy a kommunizmus kísértete járja be Európát, most is a woke kísértetei, mocsári szörnyei, koszlidércei járják be Európát és a nyugati civilizációt (...) össze kell fogni a jobboldali erőknek, meg kell menteni a nyugati civilizációt. 

A tavaszi CPAC Hungary főszónoka Orbán Viktor miniszterelnök lesz, és - az Alapjogokért Központ igazgatója szerint - egyrészt az a cél, hogy az európai vezető konzervatív pártok színe-java Budapestre érkezzen, másrészt pedig, hogy ez az erőspektrum illeszkedjen bele abba a globális összefogásba, amiről az egész CPAC szól, legyenek itt az amerikai, a dél-amerikai, az ausztrál, a japán, az izraeli szövetségesek. 

Még tovább akarjuk frusztráni a liberálisokat, hogy képesek vagyunk megvalósítani a baloldal, a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összefogását

 

- jegyezte meg. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!