2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Napi aktuális

Skrabski Fruzsina: Mai napig egyre több halálos áldozata van 2006-nak

Skrabski Fruzsina újságíró, az Áldozatok 2006 rendezője volt a Napi aktuális vendége.

  • Skrabski Fruzsina: Mai napig egyre több halálos áldozata van 2006-nak

"Az első fesztivál, ahová beküldtük a filmet, rögtön nyert egy különdíjat" - mondta Skrabski Fruzsina, az Áldozatok 2006 rendezője.

"Két célunk volt a filmmel kapcsolatban. Az egyik, hogy a fiatalok is megismerjék 2006 borzalmait, a másik pedig a nemzetközi közvéleménnyel való megismertetés, mert anno nagyon ügyesen sikerült ezt hallgatni" - tette hozzá a filmmel kapcsolatos elvárásai kapcsán.

Sajnálatos hírekről is beszámolt, ugyanis az évek múltával egyre több áldozata lett 2006-nak. Tavaly temették el Nagy Lászlót, a film egyik szereplőjét, akinek kilőtték a szemét. Ő volt az, aki személyesen is elment Gyurcsány Ferenchez, hogy kérjen bocsánatot a 2006-os eseményekért.

A teljes beszélgetés: 

További epizódok

Orosz békefenntartók közvetítésével jött létre a tűzszünet Hegyi-Karabahban

Orosz békefenntartók közvetítésével jött létre a tűzszünet Hegyi-Karabahban

Mi húzódik az azeri-örmény konfliktus mögött? 1 nap után fegyvernyugvási megállapodást kötött Azerbajdzsán és Hegyi-Karabah örmény vezetése. De meddig tart a háború? Alkonyi Zalán, a Mathias Corvinus Collegium munkatársa és Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója volt a Napi aktuális vendége. 2023. szeptember 20.
Újabb közvécét épít Karácsony Gergely, ezúttal a II. János Pál pápa téren

Újabb közvécét épít Karácsony Gergely, ezúttal a II. János Pál pápa téren

Újabb drog- és prostituáltközpont jöhet létre a fővárosban közvécének álcázva. Ezúttal a II. János Pál pápa téren alakítanak ki nyilvános illemhelyet. Vörös Tamással, a Fidesz–KDNP józsefvárosi önkormányzati képviselőjével beszélgettünk a Napi aktuálisban. 2023. szeptember 20.
Bocskor Andrea: a Magyar diákok ne legyenek Brüsszel politikai támadásának áldozatai

Bocskor Andrea: a Magyar diákok ne legyenek Brüsszel politikai támadásának áldozatai

Magyar diákok aláírásgyűjtést kezdtek az Erasmus program újraindításáért. A Fidesz a diákok kizárását jogtalannak tartja. Bocskor Andrea, a Fideszes EP-képviselőjét kérdeztük a Napi aktuálisban. 2023. szeptember 20.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ezért nem megy Volner János Szingapúrba

Ezért nem megy Volner János Szingapúrba

Volner János számára roppant inspiráló lett volna Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter alatt dolgozni, mint szingapúri attasé, de - mint azt a HírTV stúdiójában elmondta - inkább úgy döntött, hogy a Huxit Pártot építi tovább.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!