2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Napi aktuális

Sára Botond: Be fogom rúgni az ajtót + videó

A józsefvárosiak szerint nagyon nagy bajban van a főváros VIII. kerülete. A helyiek nem szeretnének egy újabb öt évet eltölteni a Pikó-féle városvezetéssel. Erről Sára Botond, a kerületi Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje beszélt a Napi aktuálisban. 

  • Sára Botond: Be fogom rúgni az ajtót + videó

A politikus kiemelte, a lakosság rendet, fejlődést és biztonságot szeretne és - tette hozzá - az ő programja is erről szól, hiszen elment öt év a semmittevéssel. Sára Botond adásunkban ismertette legfontosabb célkitűzését. 

  • A tarthatatlan hajléktalanhelyzetet rendezni kell 
  • Vissza lesz állítva a lakosok ingyenes parkolása, vissza fogják fizetni a Pikó-sarcot
  • Fellépés a teljesen eleszkalálódott droghelyzet ellen, a közbiztonság helyreállítása
  • Társasházak támaogatása, hiszen az emberek jelenleg nem tudják az otthonaikat önkormányzati támogatással fejleszteni 
  • Bérlakásfelújítási program 

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vitáznak a vitáról + videó

Vitáznak a vitáról + videó

Vona Gábor egy tehergépkocsi platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket. A téma kapcsán vendégünk volt Lampé Ágnes, a Szabad Európa újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. 
Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Bízni lehet abban, hogy erős befolyással rendelkező, konzervatív tábor alakulhat ki az Európai Parlamentben, amely fordulatot hozhat az európai biztonság érdekében és megváltoztathatja a migrációs paktum szabályait is - erről a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt pénteken Napi aktuális műsorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!