2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 23:30

Napi aktuális

Rétvári Bence: Oltásellenes mozgalmak bombázzák a szülőket + videó

Felelőtlenség, hogy olyan betegségbe esnek beleesni gyerekeket, amelyek ellen ott van a gyógyír és csak be kell adni - így reagált Rétvári Bence, a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára a HírTV stúdiójában arra, hogy Magyarországon egyre szaporodnak az oltásellenes szervezkedések.

  • Rétvári Bence: Oltásellenes mozgalmak bombázzák a szülőket + videó

Egy édesanya beperelte a magyar államot, mert szerinte a gyermekei az oltások miatt betegedtek meg. Rétvári Bence az ügyre úgy reagált, anak az orvosnak a bepereléséről van szó, aki az esküjének megfelelően a gyermek egészségét próbálja védeni. 

Rendkívüli felelőtlenség ilyen álhírekkel bombázni a szülőket és egyfajta útmutatót adni a kezükbe, hogy hogy próbálják ezeket elhúzni. Valakik láthatóan ezt szervezetten csinálják, lehet, hogy politikai okoból, lehet, hogy más okokból, de a szervezettség egyértelmű, nem a szülők jönnek erre rá, hanem egyszerűen bombázzák őket, hogy csatlakozzanak ehhez a mozgalomhoz, hogy ők is álljanak ellen és a gyerekeiknek ne adjanak védőoltást

- tette hozzá. 

Teljes beszélgetés:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!