2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Napi aktuális

Pócza István: Rászólhattak az uniós költségvetési biztosra, hogy nem kellene lemenni a magyar határhoz + videó

Jelentős összeggel tartozik az Európai Bizottság Magyarországnak a határvédelem miatt, mivel a kerítés megépítésének költségeihez mindössze egy százalékkal járult hozzá az EU. A témában vendégünk volt Pócza István, a Batthyány Lajos Alapítvány szakmai programvezetője.

  • Pócza István: Rászólhattak az uniós költségvetési biztosra, hogy nem kellene lemenni a magyar határhoz + videó

Johannes Hahn, az Európai Bizottság költségvetési és igazgatási ügyekért felelős biztosa Magyarországra utazik, hogy saját szemével is lássa a kerítést, ami az illegális migránsoktól védi Magyarországot. Ez azt jelenti, hogy talán az állam visszakapja a pénz egy részét, amiből a kerítést építették.

Ma Johannes Hahn pontosított és közölte: eljön hazánkba, de nem megy le a határhoz. 

Pócza István úgy véli,

az uniós biztosra rászólhattak, hogy kampány van és nem nagyon kellene odamennie, hiszen az európai vezetés határozott migrációpárti álláaponton van és abba a képbe nem illik bele, ha a költségvetési biztost szembesítik azzal, hogy a határkerítés nemcsak Magyarországot, hanem az Unió határát is védi, vagyis hasznos.

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Botrányt okozott Magyar Péter egy szórakozóhelyen, a biztonsági őrök vezették ki + videó

Botrányt okozott Magyar Péter egy szórakozóhelyen, a biztonsági őrök vezették ki + videó

A Napi aktuális vendége Nagy Károly a Transzparens Újságírásért Alapítvány elnöke volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között ezekről a témákról beszélgetett: Magyar Péter verekedett egy budapesti szórakozóhelyen, hogyan értelmezik a követői a botrányt, milyen következményekkel járhat ez az új ügy, illetve már folyik az ügyben az eljárás garázdaság miatt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!