2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Napi aktuális

Perlaky-Papp József: Magyar Péter kihasználta a zavart, amit a kegyelmi botrány okozott + videó

Perlaky-Papp József nyilvánosságstratéga, kríziskommunikációs specialista, a Budapesti Metropolitan Egyetem címzetes docense a Napi aktuálisban többi között ezekkel a témákról beszélgetett: Magyar Péter kapkod, reakciói elsősorban zsigeriek, Magyar Péter még Varga Judit egykori munkatársait is becsmérelte, Magyar Péter: Soha nem bántottam a feleségemet, a gyermekeim anyját.

  • Perlaky-Papp József: Magyar Péter kihasználta a zavart,  amit a kegyelmi botrány okozott + videó

A műsorban Perlaky-Papp József a következők gondolatait fejette ki. "Ez a Dugovics Tituszi gondolat szerintem a legjobb kimenetele Magyar Péter kapcsán az ügynek. Meglehetősen kockázatosnak, önsorsrontónak látom, amit csinál a nyilvánosságban, hiszen nem arról van szó, hogy kizárólag egy szálon fut ez a cselekmény, amit ő mond. Ma már mindenki azt várja tőle a baloldalon, hogy a kormányt meg fogja buktatni, azért ez egy nagy teher úgy gondolom, bárki számára. És fut egy másik szálon is, ahol ugyanolyan sejtetések vannak, egy kicsit münchauseni hangulata van a kommunikációjának, nagyokat mond, egyre inkább emeli a tétet. A harmadik pedig, a volt feleség oldalán, most már a munkatársak is beszélnek, Varga Judit is posztolt egy sokat sejtető kisfilmet a párkapcsolati erőszakról. Ha ez valóban megformálódik és bizonyító erejűen a nyilvánosság elé tárul, akkor az minden közéleti szerepvállalását tönkreteheti és tönkre is fogja tenni."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Menczer: A külföldi finanszírozók érdekeit képviseli Magyar Péter + videó

Menczer: A külföldi finanszírozók érdekeit képviseli Magyar Péter + videó

Magyar Péter barátnője elmondta, hogy külföldiek vannak a csapatukban. Lehetnek a grafikusok is azok, meg mindenki más is, aki irányít, támogat és finanszíroz. Tehát itt egy egészen világos külföldi befolyásról van szó – mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Napi Aktuális című műsorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!