2024. 07. 06. Szombat Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Kémek a porfészekben - Rimmer Gábor története

Következik:

Híradó 12:00

Napi aktuális

Orbán Viktor határidőhöz kötött tűzszünet megfontolását kérte Zelenszkijtől + videó

A Napi aktuális vendége Juhász Hajnalka a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője volt, akivel M. Dobos Marianne műsorvezető többek között ezekről a témákról beszélgetett: Orbán Viktor Kijevben, Patrióták Európáért.

  • Orbán Viktor határidőhöz kötött tűzszünet megfontolását kérte Zelenszkijtől + videó

Magyarország kezdettől fogva a békét képviseli, mondta Juhász Hajnalka a Napi Aktuális című műsorunkban. A KDNP országgyűlési képviselője kiemelte, hogy egy sikeres elnökség a politikai mozgásteret növeli és minden apró sikert, amit az elnökség során el fogunk érni hosszú ideig tudjuk a politikai tárgyalásokban, a delegációkkal való tárgyalásokban használni.

Juhász Hajnalka hozzátette: "Nyilván ebben szerepet fog játszani az amerikai elnökválasztás is, ezt nem tudjuk, nem megkerülhető kérdés, de ez egy olyan összeurópai érdek, amelyre kapcsán meggyőződésem, hogy egyre több politikus és akár egyre több politikai közösség fog e mögé beállni, és maga az elnökségi prioritásaink is nagyon-nagyon jövőre mutatóan pozitívak. Olyan kérdésekkel foglalkozunk, mint a versenyképesség, az illegális migráció megállítása, a nyugat-balkáni bővítés, demográfiai kérdések, ahogy miniszterelnök úr fogalmazott, mi valós kérdésekre valós válaszokat, valós problémákra valós válaszokat szeretnénk adni."

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Húsz magyar atléta lehet ott a párizsi olimpián

Húsz magyar atléta lehet ott a párizsi olimpián

A magyar szövetség (MASZ) szombati tájékoztatása szerint ezúttal is sokoldalú csapat léphet majd pályára, mivel dobó, ugró, sprint, gátfutó, gyalogló, hosszútávfutó és többpróbázó versenyszámban is lesz érdekelt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Élesedik a konfliktus Izrael és a Hezbollah között – + videó

Élesedik a konfliktus Izrael és a Hezbollah között – + videó

A Napi aktuálisban Kovács Tamás a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanszékvezetője volt a vendég, aki M. Dobos Marianne műsorvezetővel többek között ezekről a témákról beszélgetett: Izrael és a Hezbollah egyre romló kapcsolata, provokációi tovább eszkalálhatják a közel-keleti háborút.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!