2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Napi aktuális

Legközelebb dupla nyugdíj érkezik, de szurkolniuk is kell a nyugdíjasoknak + videó

Jön az emelt összegű nyugdíj! A kormány december elsején jelentette be, hogy 6 százalékkal emelik a juttatást. A téma kapcsán a Napi aktuális vendége volt Szalai Piroska, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkaerőpiaci szakértője.

  • Legközelebb dupla nyugdíj érkezik, de szurkolniuk is kell a nyugdíjasoknak + videó

Ez a nyugdíjemelés mindenkit érint a Nők 40-et, a korbetöltöttet és azt a plusz 500 ezer embert, aki nyugdíjszerű ellátást kap, aki péládul beteg gyermek van otthon - hívta fel rá a figyelmet a Szalai Piroska. 

A szakértő rámutatott, sikerült megőrizni a nyugdíjak vásárlóértékét. 

Velkovics Vilmos felvetésére, hogy Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter 2024-ben 4 százalékos gazdasági növekedést vár, Szalai Piroska úgy fogalmaztott,

szurkoljanak a nyugdíjasok, hogy a növekedés 3,5 százalék felett legyen (...) és akkor van nyugdíjprémium novemberben. 

Februárban ismét érkezik a postás az emelt összegű 13. havi nyugdíjjal. Ezzel kapcsolatban a munkaerőpiaci szakértő elmondta,

a következő havi utaláskor dupla nyugdíjat kapnak a nyugdíjasok és mindenki, aki nyugdíjszerű ellátásban részesül. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vitáznak a vitáról + videó

Vitáznak a vitáról + videó

Vona Gábor egy tehergépkocsi platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket. A téma kapcsán vendégünk volt Lampé Ágnes, a Szabad Európa újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. 
Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Bízni lehet abban, hogy erős befolyással rendelkező, konzervatív tábor alakulhat ki az Európai Parlamentben, amely fordulatot hozhat az európai biztonság érdekében és megváltoztathatja a migrációs paktum szabályait is - erről a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt pénteken Napi aktuális műsorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!