2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Bayer show 14:00

Napi aktuális

Napi aktuális – Tóth Erik: Magyar Péter egy baloldali beavatási ceremónián megy keresztül + videó

Megjelentek azok a kétes finanszírozók Magyar Péter mögött, akik korábban a 2022-es kampányba is be akartak avatkozni – mondta a Napi aktuálisban az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója.

  • Napi aktuális – Tóth Erik: Magyar Péter egy baloldali beavatási ceremónián megy keresztül + videó

Tóth Erika az adásban egyebek mellett rámutatott: "Magyar Péter kapcsán egy dolgot érdemes figyelembe venni. Van egy baloldali beavatási ceremónia. Annak különböző stációi: balos tüntetést kell szervezni, pipa. Olyan emberekkel, akiket a baloldal mindig is nagyra tartott. Nagy Ervin, NoÁR, pipa. Ezt követően van egy nagyon fontos elem még, a baloldali sajtótermékeket végig kell turnézni, ez is megvolt. Az tudjuk, hogy 2010 óta Orbán Viktor kihívói mindig felkerültek a címlapra. Magyar Péter is szerepelt ott. Nem akarok végig menni a stációkon, de nyilvánvaló, hogy előbb utóbb eljut oda, hogy miután Magyar Péter egyetlen célkitűzést fogalmaz meg, ez pedig a kormánybuktatás meg fognak jelenni mögötte azok a kétes finanszírozó körök, amelyek a 2022-es magyarországi választásba be akartak avatkozni. Véleményem szerint ennek a pillanata érkezett el most."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!