2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Akik a hazára voksoltak 11:00

Napi aktuális

Újabb komoly csörte várható a Napi aktuálisban

Szent-Iványi István, korábbi liberális EP képviselő, és Gát Ákos Bence, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatója vitatkoznak péntek este a Napi aktuálisban.

  • Újabb komoly csörte várható a Napi aktuálisban

A zsarolás genezise. Eddig tagadták, most elszólták magukat: ha nincs LMBTQ-jog, nincs uniós forrás. Ha nincs koncepciós eljárás, nincs Bizottsági támogatás. Kik döntik el, mi a jogállami megoldás? Magyar liberálisok viszik a zászlót a magyar nép érdeke ellen.

Péntek este a Napi aktuális stúdiójában Szent-Iványi István, korábbi SZDSZ-es európai parlamenti képviselő, és Gát Ákos Bence, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatója.

Napi aktuális, péntek 19.30 HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Energikus Trump kontra csoszogó Biden + videó

Energikus Trump kontra csoszogó Biden + videó

Azt már megszokhattuk, hogy az amerikai elnökválasztás néha olyan, mint egy showműsor. Erre a tapasztalatra erősített rá Trump és Biden, amikor egy időben, de két különböző határszakaszon jelentek meg a napokban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!