2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Napi aktuális

Napi aktuális – A baloldali liberális erők gyorsítani akarják az illegális migrációt + videó

Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az adásban a migrációs paktum kapcsán beszélget Velkovics Vilmos műsorvezetővel.

  •  Napi aktuális – A baloldali liberális erők gyorsítani akarják az illegális migrációt + videó

Bakondi György a műsorban kifejtette: "A baloldali liberális erők Magyarországon is, többször is hangsúlyozták, mikor mi mondtuk, hogy kvóták szerinti elosztást akarnak, hogy szó sincs erről ... most a kvótákat úgy hívják, hogy kötelező szolidaritás. A lényeg az, hogy nem megállítani akarják, menedzselni, kezelni szeretnék az illegális migrációt, gyorsítani a bejutást, és figyelmen kívül hagyják azokat a negatív következményeket, amik a kontroll nélküli beáramlással együtt járnak."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!