2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Napi aktuális

Nacsa Lőrinc: Soros György egyik legrosszabb befektetésének bizonyult a magyar baloldal + videó

Magánszemélyek mikroadományai, aztán mégis intézményi támogatás, végül kicsiny ládikák! A kormánypártok szerint végig világos volt, hogy a guruló dollárok az ellenzéknek mennek. A témában a Napi aktuális vendége volt Nacsa Lőrinc, a KDNP frakcióvezető-helyettese.

  • Nacsa Lőrinc: Soros György egyik legrosszabb befektetésének bizonyult a magyar baloldal + videó

Minden érintett szereplő két éven keresztül tagadta, hogy azokhoz a pénzekhez, amelyek az Orbán-kormány megbuktatására érkeztek Magyarországra, azoknak közül van Soros Györgyhoz.

Most lebuktak egy kiszivárgott videó szerint - mutatott rá Nacsa Lőrinc. Hozzátette: Korányi Dávidék bevallották, hogy az Action for Democracy gyakorlatilag Soros György pénzéből működik. 

Úgy fogalmazott,

Márki-Zay Péterék, majd Gyurcsány Ferenc egész brancsa kitalálta a mikroadományok mesét, amerikai magyarok egy-egy dollárjáról szólt a mese (...) teljesen világos: Soros Györgynek az volt a terve, hogy a Magyarszágon a nemzeti-kereszténydemokrata kormányt meg kell buktatni (...) Soros György egyik legrosszabb befektetésének bizonyult a magyar baloldal. 

Nacsa Lőrinc arról is beszélt, hogy a Soros-féle recept magában foglalta az adatgyűjtést, a külföldről kapott tiltott kampányfinanszírozást, valamint a lejárató kampányokat is. 

A politikus világos promblémának nevezte, hogy Gyurcsányék, Bajnai Gordon és Karácsony Gergely az egész ügyet két éven keresztül tagadta, azóta, hogy Márki-Zay Péter kikotyogta az egész ügyet. 

Lapítanak, mert tudják, hogy van vaj a fülük mögött, mindenki úgy tesz, mintha ott sem lett volna, 4,5 milliárd forintot, 4500 millió forintot elköltöttek ebben a kampányban, külföldi pénzből

- tette hozzá. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Napjainkban a film politika, vagy művészet? + videó

Napjainkban a film politika, vagy művészet? + videó

123 évvel ezelőtt mutatták be az első, már önálló filmnek számító magyar mozgóképet, A tánczot. Ennek apropóján minden évben április 30-án tartjuk a magyar film napját. A legutóbb bemutatott magyar film pedig a Most vagy soha! A téma kapcsán vendégünk volt Káel Csaba filmügyi kormánybiztos. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!