2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Napi aktuális

Matusek M. Zsuzsanna: Mindenféle gyerekbántalmazást elítélünk

Sokaknál kiverte a biztosítékot az az interjú, melyet Gulyás Márton készített az egykori SZDSZ-es politikussal Kőszeg Ferenccel, aki már-már mentegette a pedofíliát az interjúban. A politikusok mellett sok civil szervezet is megszólalt.

  • Matusek M. Zsuzsanna: Mindenféle gyerekbántalmazást elítélünk

A Gyermekvédő Liga elnöke a pedofília összes formáját elítélte és nem ért egyet a pedofíliát támogató nyilatkozatokkal. Kőszeg Ferenc mondatai azért is szólhattak ilyen nagyot, mert az utóbbi hónapokban számtalan, a kiskorúakat ért szexuális bántalmazásra derült fény. A kormány ezért ősszel a gyermekvédelmi törvény szigorítására készül.

A stúdióban Matusek M. Zsuzsannával, az Országos Gyermekvédő Liga elnökével beszélgettünk. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Igazi sztárparádé várható az idei MCC Feszten

Igazi sztárparádé várható az idei MCC Feszten

Az MCC Feszten a hazai könnyűzenei élet színe-java is képviseli magát. A fesztivál látogatói olyan neves előadókkal és zenekarokkal találkozhatnak, mint a Follow the Flow, a Margaret Island, az Ivan & The Parazol Blahalouisiana, a Tankcsapda, Majka, a Valmar, a Balkán Fanatik, a Budapest Bár, az Irie Maffia, valamint a Csík Zenekar, a Random Trip, Paulina és a Parno Graszt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!