2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Állami áruház

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Napi aktuális

Márki-Zay észrevétlenül is porba döngölte a baloldali ellenzéket, amikor Magyar Péterről kérdezték + videó

Szurkol Magyar Péter jogásznak Márki-Zay Péter, hogy sikerüljön neki, ami 2022-ben az ellenzéknek nem sikerült. Erről a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke beszélt kedd este a Napi aktuálisban.

  • Márki-Zay észrevétlenül is porba döngölte a baloldali ellenzéket, amikor Magyar Péterről kérdezték + videó

Márki-Zay Péter kiemelte, az egyik, amit Varga Judit volt igazságügyi miniszer egykori férje másként csinál, hogy nem az ellenzékkel próbál összefogni.

A bukott miniszterelnök-jelölt nem zárja ki azt, hogy Magyar a Fidesszel fog együttműködni, de reményei szerint egy olyan Fidesszel, amely szavai szerint már megszabadult a bűnözőktől.

Arra a felvetésre, hogy a MMP kitartana-e Magyar Péter mellett, ha bebizonyosodna, hogy Magyar Péter erőszakosan lépett fel Varga Judittal szemben egy veszekedés során, Márki-Zay Péter elmondta,

egyáltalán nem az a kérdés, hogy bántalmazta-e a feleségét vagy sem

és kíváncsian várja, hogy egy rágalomhadjáratról van-e szó, vagy pedig van-e alapja az ügynek.

Magyar Péter követői Magyar Péternek hisznek és nem a magyar kormánynak – tette hozzá.

Azt mondja, hitt Korányinak

Márki Zay Péter egyébként nem zavarja, hogy az Action for Democracy-n keresztül több milliárd forinttal támogatta Soros György a Mindenki Magyarországa Mozgalom kampányát.

Az azóta párttá avanzsált mozgalom vezetője azt mondta: ők az Action for Democracy-val voltak szerződésben, és hitt Korányi Dávidnak, amikor ő azt mondta neki: amerikai mikroadományokból tevődik össze a támogatás. Korányi ráadásul egy képernyőfotót is mutatott az utalásokról neki.

A napokban derült ki: az AfD 2022-es pénzügyi beszámolója szerint egyetlen magánszemélytől származott a szervezet 4 milliárdos büdzséjének 90 százaléka. Ebből a pénzből kapott támogatást a 2022-es kampányra Márki-Zay Péter mozgalma.

Teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A DK-sok megküldték a Gyurcsány-féle lófejet Magyar Péternek + videó

A DK-sok megküldték a Gyurcsány-féle lófejet Magyar Péternek + videó

A DK petíciót intézett Magyar Péterékhez, hogy senkit ne indítsanak rá baloldali polgármesterekre! Milyen is a Demokratikus Koalíció demokráciafelfogása? A HírTV stúdiójában Both Hunor, a Századvég senior elemzője és Sarkadi-Illyés Csaba, az Economix újságírója ütköztette véleményét. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!