2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Napi aktuális

MABISZ: Közel három és félmilliárdba kerültek a júniusi viharok a biztosítóknak

2,6 milliárd forintos vis major keret áll rendelkezésre a költségvetésből, az önkormányzatok számára a viharkárok rendezésére – jelentette ki Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára. A magánszektorban akár a négy és fél milliárd forintot is meghaladó kárrendezéssel számolhat a biztosító ágazat.

  • MABISZ: Közel három és félmilliárdba kerültek a júniusi viharok a biztosítóknak

Idén egymást érik a jelentős károkkal járó viharok. A májusi és júniusi viharok után több milliárdos kár keletkezett, a legutóbbi nagy vihar múlt héten pénteken volt, a károk összesítése még tart. Magyarországon sokan nem rendelkeznek lakásbiztosítással és akiknek van, azoknak sem mindig fizet a biztosító.

Lambert Gábort, a MABISZ kommunikációs vezetőjét kérdeztük, hogy mire figyeljünk amikor biztosítást kötünk az ingatlanunkra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A békemisszió következő állomása: Tusványos + videó

A békemisszió következő állomása: Tusványos + videó

A Napi aktuális vendége Németh Zsolt a Külügyi Bizottság tusnádi elnök volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között ezeket a témákat beszélte át: Tusványos, már több évtizede, Orbán Viktor békemissziója, az EU új vezetése.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!