2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Napi aktuális

LMP: Dobrev akár Karácsony Gergely vesztét is okozhatja + videó

Ezúttal Dobrev Klára vezetheti a Karácsony Gergely felé tartó budapesti sárga villamost. Gál József, az LMP szóvivője volt M. Dobos Marianne vendége a péntek esti Napi aktuálisban.

  • LMP: Dobrev akár Karácsony Gergely vesztét is okozhatja + videó

Gál József szerdán rámutatott, az EP- és önkormányzati választáson szövetségben induló DK, MSZP és Párbeszéd szimbiózisban működne, de a listavezetőktől érkezett "kinyilatkoztatás" szöges ellentétben áll egymással. Felidézte, hogy kedden Dobrev Klára, a DK európai parlamenti listavezetője azzal támadta Magyar Pétert, hogy felelős jelöltnek kötelessége minden vitát vállalni a kampányban és elfogadhatatlan, hogy nemet mondott az ATV-felkérésre.

Szerdán Karácsony Gergely, fővárosi listavezető "magyarpéterezett" egyet és nevetséges érvekre hivatkozva lemondta a szintén ezen televíziós csatorna által szervezett vitát - jegyezte meg.

Ha Dobrev Klára Magyar Pétertől várja el azt, hogy menjen el vitázni, akkor hogy lehet az, hogy Karácsony Gergelynek nem kell elmennie vitázni?

- tette fel a kérdést Gál József péntek este a HírTV-ben. Az LMP szóvivője szerint ez a tény, és így - tette hozzá -

Dobrev akár Karácsony Gergely vesztét is okozhatja.

A politikus elképzelhetően nevezte, hogy Karácsony Gergely Gyurcsányék nélkül semmit nem tud eldönteni. 

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Dizseri András: Győzött a jog és a törvényesség! + videó

Dizseri András: Győzött a jog és a törvényesség! + videó

A Napi aktuálisban Dizseri András polgármesterjelölt, Diósd volt a vendég, akivel Velkovics Vilmos többek között arról beszélgetett, hogy az újraszámlálás után ő lett a polgármester, illetve, hogy reményei szerint Diósd új lendületet vesz.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!