2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Napi aktuális

Lehet ezt még fokozni? Újabb óbudai bűncselekmény gyanújáról számolt be Bús Balázs + videó

A rendszerváltás óta ilyen korrupciós botrány nem volt Óbuda történetében, ami egészen a Dk-s Kiss László polgármesterig nyúlik - jelentette ki Bús Balázs péntek este a Napi aktuálisban. A Fidesz-KDNP óbudai polgármesterjelöltje ezen felül tövábbi, az önkormányzat által lekövetett komoly bűncselekményekre is felhívta a figyelmet.

  • Lehet ezt még fokozni? Újabb óbudai bűncselekmény gyanújáról számolt be Bús Balázs + videó

Szintet lépett a III. kerületi önkormányzati korrupciós botrány, miután az ügy egyik résztvevője, a Központi Nyomozó Főügyészségen tett, a PestiSrácok birtokában lévő vallomásában többször is kijelentette: a korrupciós pénzekből juttatni kellett a főnöknek, Kiss Lászlónak, a DK óbudai kerületvezetőjének is.

Bús Balázs a HírTV stúdiójában rámutatott, a botrány márciusi kirobbanása óta Kiss folyamatosan próbál menekülni a számonkérés elől, de ez a hír őket is meglepte, hiszen - tette hozzá - ez a korrupciós ügy egészen a polgármesterig nyúlik,

hiszen arról van szó, hogy a korrupciós pénzből neki kellett visszaosztani.

A Fidesz-KDNP óbudai polgármesterjelöltje szerint Kiss Lászlónak kutya kötelessége lenne szembenéznie a valósággal, hiszen a III. kerületi lakosok is elvárják, hogy kiderüljön az igazság. 

Valóságos bűnbanda irányítja a városházát

Bús Balázs arról is beszélt, hogy a napokban hűtlen kezelés és hivatali hatalommal való visszaélés miatt feljelentést fog tenni, hiszen mint elmondta, az önkormányzat brutális mértékű, egyoldalú kampányt folytat Kiss László mellett, amivel teljes mértékben megsérti a választási törvényt

Önkormányzati forrásból, közpénzből tolják a DK-s Kiss László kampányát

- tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy ezt ki rendelheti el, Bús Balázs elmondta, csak a polgármester. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szuverenitásvédelmi kockázatoktól hemzseg a hazai baloldal

Szuverenitásvédelmi kockázatoktól hemzseg a hazai baloldal

A 2022. évi országgyűlési választásokat követően kiderült, hogy a DK–Jobbik–Momentum–MSZP–LMP–Párbeszéd alkotta választási szövetség több mint 4 milliárd forint összegű tiltott külföldi kampánytámogatásban részesült.
Marco Rossiék Varga Barnabásnál jártak a kórházban

Marco Rossiék Varga Barnabásnál jártak a kórházban

Marco Rossi szövetségi kapitány, valamint a játékosok nevében Botka Endre is meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást, aki vasárnap súlyos fejsérülést szenvedett a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Lehet-e durvább a foci? Miért Szoboszlainak kellett a pályára rángatni a hordágyat? Miért sétálgattak az ápolók? Zacher Gábort a botrányos ellátásról kérdeztük. A várólistákról, az ügyeleti rendszer átalakításáról és a palliatív ellátás fejlesztéséről pedig Takács Péter egészségügyi államtitkárral beszélgettünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!