2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 22:40

Napi aktuális

Lánczi Tamás: Az Action for Democracyhoz köthető hálózat be akart avatkozni a korábbi magyarországi választásokba + videó

A Napi aktuális vendége Lánczi Tamás elnök, Szuverenitásvédelmi Hivatal volt, akivel az intézmény által kiadott jelentésekről és a kampányfinanszírozásról beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezetővel.

  • Lánczi Tamás: Az Action for Democracyhoz köthető hálózat be akart avatkozni a korábbi magyarországi választásokba + videó

A 2022-es választás után is aktív az Action for Democracyhoz köthető hálózat, amely be akart avatkozni a korábbi magyarországi választásokba – jelentette ki a Napi aktuálisban a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke. Lánczi Tamás kiemelte: a megismert videókból és anyagokból azt derült ki, hogy ez a csoport folyamatosan keresi azon aktorokat, akikkel együtt tudnak működni egy-egy kormány megbuktatásában. Karácsony Gergelyéknek például mozgósítási rendszert ajánlottak fel. A választást követően pedig tovább dolgoznak a magyar kormány megdöntésén – tette hozzá az elnök.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Lehet-e durvább a foci? Miért Szoboszlainak kellett a pályára rángatni a hordágyat? Miért sétálgattak az ápolók? Zacher Gábort a botrányos ellátásról kérdeztük. A várólistákról, az ügyeleti rendszer átalakításáról és a palliatív ellátás fejlesztéséről pedig Takács Péter egészségügyi államtitkárral beszélgettünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!