2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Napi aktuális

Koskovics Zoltán: Donald Trump számára az elsőszámú prioritás, hogy be kell fejezni az ukrajnai háborút + videó

Donald Trump volt amerikai elnök stábja nagyon hasonlóan gondolkodik, mint a magyar konzervatív oldal az orosz-ukrán háborúról - erről Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ vezető elemzője beszélt a kedd esti Napi aktuálisban.

  • Koskovics Zoltán: Donald Trump számára az elsőszámú prioritás, hogy be kell fejezni az ukrajnai háborút + videó

Koskovics Zoltán elmondta, az Alapjogokért Központtal szoros kapcsolatban álló America First Policy Institute felismerte azt, hogy ez a háboró már nem szoláglja az Egyesült Államok érdekeit.

Ők is arról beszélnek, hogy azonnali fegyverszünetre van szükség és rá kell kényszeríteni a feleket arra, hogy tárgyaljanak egymással (...) ha Donald Trumpot a szavazók visszajuttatják a Fehér Házba, akkor az Egyesült Államoknak már megvan az az eszköztára, amellyel akár Zelenszkijt, akár Putyint rá lehet venni arra, hogy tárgyaljanak egymással

- tette hozzá.

Egész egyszerűen arról van szó, hogy Ukrajna önerőből semmilyen területet nem fog tudni most már visszafoglalni ebben a háborúban. Az lenne a cél, hogy minél többet megőrizzenek és az az ukrán állam, ami kijön majd ebből a háborúból, amely majd megköti a békét, annak minél nagyobb mozgástere, szuverenitása maradjon. Ez lenne a cél, de ahhoz, hogy ezt elérjék, ahhoz tényleg valóban le kell tudni már most tárgyalni. Ezt a demokraták, a liberálisok nem értik, de Trump tanácsadói nagyon pontosan felmérték

- mutatott rá a szakértő.

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A békemisszió következő állomása: Tusványos + videó

A békemisszió következő állomása: Tusványos + videó

A Napi aktuális vendége Németh Zsolt a Külügyi Bizottság tusnádi elnök volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között ezeket a témákat beszélte át: Tusványos, már több évtizede, Orbán Viktor békemissziója, az EU új vezetése.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!