2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Napi aktuális

Kósa Lajos: Teljesen ki vagyok akadva + videó

Kósa Lajos, a Fidesz alelnökének szavai szerint egy igazi „vadbaromság” az Európában terjedő háborús pszichózis, hiszen amellett, hogy demográfiai válság van, ukrán és orosz fiatalok százezrei vesztik életüket a fronton. A politikus a HírTV Napi aktuális című műsorában rámutatott: ennek a háborúnak nem lehet nyertese.

  • Kósa Lajos: Teljesen ki vagyok akadva + videó

Magyar Pétert nem lehet komolyan venni 

Magyar Péter szétverte az ellenzéket, hajrá! - így reagált Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke az ellenzék új messiásának feltűnésére. A politikus rámutatott, a kormánypártnak semmi dolga vele.

Kósa Lajos szerint Magyar Péter egy teljesen elfogadhatatlan fickó, aki a közéleti karrierjét úgy indította, hogy a feleségéről titokban hangfelvételeket készített. 

Mindent elveszíthetünk

Arra a felvetésre, hogy Magyar Péter a hétvégén azt kezdeményezte, hogy induljon petíció a békepárti politika leállítása ellen, Kósa Lajos arra emlékeztetett, hogy jöhet Európában ahhoz, legyen az Manfred Weber, Európai Néppárt elnöke, hogy Magyarországon legyen kötelező sorkatonaság. 

Erről csak a magyar parlament dönthet. Egy némettől pedig különösen rosszul hangzik ez. hiszen bolt már ilyen, hogy németek vezényelték a kötelező sorkatonaságot, Voronyezsnél nem jött be, sem a németeknek, sem nekünk

- hívta fel rá a figyelmet.

Le kell zárni a háborút

Amíg a Fidesz kormányoz, addig egészen biztos nem fogunk belépni a háborúba, és nem is hagyjuk, hogy belesodródjunk a háborúba, akármilyen nehézségekkel jár ez együtt, és akárhogy fenyeget bennünket az Európai Unió, vagy a NATO, de az a helyzet, hogy a NATO az egy védelmi szövetség. Szó sincs arról, mi nem egy olyan NATO-ba léptünk be, aki háborúkat indít magától. Hát ez nonszensz, ilyen nincsen. Az Atlanti Szerződés az egy kifejezetten védekező szövetség. Nincs ilyen formula, hogy a NATO-nak támadnia kellene

- szögezte le a politikus. 

Mennek a húsdarálóba a frontra rángatott fiatalok

Az ukrajnai háborúval kapcsolatban megjegyezte, ami ott folyik, az mészárlás, Zelenszkij elnük lemészároltatja a saját fiataljait, hiszen két nap alatt nem lehet kiképzni senkit. 

Azzal nem lesz beljebb senki sem, hogy három órán belül lelőnek egy frissen, a frontra került fiatalt, miközben egész generációk fognak eltűnni (...) közben az európai mainstream ünnepel, mint az I. világháborúban

- tette hozzá.

Teljes beszélgetés: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Zacher Gábor: Ilyen szituációban minden másodperc számít + videó

Lehet-e durvább a foci? Miért Szoboszlainak kellett a pályára rángatni a hordágyat? Miért sétálgattak az ápolók? Zacher Gábort a botrányos ellátásról kérdeztük. A várólistákról, az ügyeleti rendszer átalakításáról és a palliatív ellátás fejlesztéséről pedig Takács Péter egészségügyi államtitkárral beszélgettünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!