2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Napi aktuális

Kósa Lajos Magyar Péterről: a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember + videó

Tuskóság anyák napján kampányolni – mondja a Fidesz alelnöke. Magyar Péter Debrecenben tartja a következő tüntetését. Mennyire okoz ez izgalmakat arrafelé? Erről is kérdeztük Kósa Lajost, a Fidesz országgyűlési képviselőjét.

  • Kósa Lajos Magyar Péterről: a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember + videó

Magyar Péter olyan, mint a tükör, ha mögé néz az ember nem talál semmit – mondta a Napi aktuálisban a Fidesz alelnöke. Kósa Lajos szerint az életnek vannak íratlan szabályai. Ilyen, hogy halottak napján nem szervezünk utcabált, december 24-én céges bulit, vagy anyák napján politikai demonstrációt, különösen, ha valaki azzal kezdte közéleti pályáját, hogy a feleségével folytatott beszélgetéseket felvette, hogy azzal zsarolja.

A kormánypárti politikus hozzátette: Magyar Péter inkább vehetett volna egy csokor virágot volt feleségének, három gyermeke anyjának, választóinak pedig ideje lenne felvázolnia elképzeléseit, mert csupán az Orbán ellenesség kevés egy ország vezetéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!