2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Napi aktuális

Kósa Lajos: Az európai politikai elit háborús lázban ég

A kormánypártok békepárti határozatáról tárgyalt kedden az Országgyűlés. A nyilatkozatot jegyző Kocsis Máté azt mondta, Magyarország békepárti és a jövőben is az kíván maradni. Vendégünk volt Kósa Lajos, a Honvédelmi Bizottság fideszes elnöke.

  • Kósa Lajos: Az európai politikai elit háborús lázban ég

Európában szinte mindeki tud arról, hogy a magyarok békepártiak, az más kérdés, hogy ezért támadnak szinte mindnyájan bennünket, ez európai politikai elit háborús lázban ég, de arról, hogy a magyarok békét akarnak, arról mindeni hallott, csak nem hallgatnak ránk - hívta fel rá a figyelmet Kósa Lajos a HírTV stúdiójában. 

A politikus rámutatott, 

a Nyugat által uralt világgazdaságnak vége van, már csak azért kapaszkodunk, hogy egyáltalán jelentős szereplői lehessünk, mi európaiak a világgazdasági folyamatoknak, mert a szankciókkal nem az történt, hogy Oroszországot kizártuk a világ gazdaságából, hanem az történt, hogy csak még inkább világossá vált, hogy Délkelet-Ázsia, Kelet-Ázsia, Afrika, Latin-Amerika nem hajlandó a mi szankciós gazdaságpolitikánkat követni, hanem vígan kereskedik az oroszokkal. 

Ez a háború Amerikát is meggyengíti Kósa Lajos közlése szerint. 

Teljes beszélgetés:

KAPCSOLÓDÓ: 

További epizódok

Új médiatörvényt készít elő az Európai Parlament

Új médiatörvényt készít elő az Európai Parlament

Tovább szűkülő nemzeti hatáskörök, új médiatörvényt készít elő az Európai Parlament. A Napi Aktuálisban M. Dobos Marianne, Lampé Ágnes újságíróval és Szalai Szilárddal, a Pesti Srácok újságírójával erről a témáról is beszélgetett. 2023. szeptember 30.
A második magyar űrhajóst 2024 végén lőhetik fel a világűrbe

A második magyar űrhajóst 2024 végén lőhetik fel a világűrbe

Magyarország hosszú évtizedek után ismét embert küld a világűrbe és már az is biztos, hogy kettőt is. Ferencz Orsolyával, az űrkutatásért felelős miniszteri biztossal M. Dobos Marianne beszélgetett a Napi aktuálisban. 2023. szeptember 30.
Budaházy Edda: A babának pedig megvan az élethez való joga

Budaházy Edda: A babának pedig megvan az élethez való joga

Abortusz melletti plakátokat rakott ki a Patent Egyesület. Budaházy Eddával, Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítójával beszélgetett M. Dobos Marianne a Napi aktuálisban. 2023. szeptember 29.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Miként is kalkulálhatnak a nyugdíjasok? – a szakértő válaszol

Miként is kalkulálhatnak a nyugdíjasok? – a szakértő válaszol

Az arra jogosultak a 11 hónapra eső emelési különbözetet most megkapják egy összegben, a novemberi és a decemberi nyugdíj pedig már emelt összegben érkezik, ezt az emelt összeget fogják 2024 januárjában tovább növelni - hívta fel rá a figyelmet Farkas András nyugdíjszakértő Napi aktuális című músorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!