2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Napi aktuális

Kincses Gyula: Komplikáció esetén az orvos életet menthet

Rohamosan terjed a vírus új variánsa. A napokban 21 millió új omikron fertőzöttet regisztráltak világszerte. Kiknek ajánlja a negyedik oltást a Magyar Orvosi Kamara? Kincses Gulya elnökkel vitattuk meg a témát.

Cáfolta Márki-Zay Péter szülésre vonatkozó kijelentéseit a Magyar Orvosi Kamara elnöke. A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint ugyanis nem kell orvos a szüléshez, egy fórumon mondta azt, hogy egy szülésznő jelenléte is elegendő a csecsemőkvilágrajöveteléhez. Kincses Gyula azonban kiemelte, hogy komplikáció esetén az orvos életet menthet.

Remélem, hogy a szülész kollegák nem fognak nagyon megharagudni rám, azért amit mondok, hogy annak, hogy ennyire szülészközpontú a magyar szülészet, vagy az igen, abban azért a hálapénz egy jelentős szerepet játszott. Ma azt gondoljuk, hogy szülész nélkül nem lehet szülészet, de szülés az nem feltétlenül kell, hogy jelen legyen, mármint annál a konkrét szülésnél, csak nem lehet azt, hogy azon az osztályon nincs. De ezek folyamatként értelmezhetők

- tette hozzá.

Hír TV

További epizódok

Vasárnap időközi polgármester választás lesz Nagytarcsán

Réthy Erikkel, a Fidesz nagytarcsai polgármester jelöltjével beszélgettünk. 2022. július 05.

Újabb dokumentumokat vizsgálnak a hatóságok Cseh Katalin ügyében

Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Kohán Mátyás, a Mandiner külpolitikai újságírója voltak a Napi aktuális vendégei. 2022. július 05.

Elfoglalták az oroszok Luhanszkot

A vendégünk Somkuti Bálint, biztonságpolitikai szakértő volt. 2022. július 05.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!