2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Napi aktuális

Kanász-Nagy Máté: Ezt a mesét valahogy tisztázni kellene

Az LMP is kihátrálhat a főpolgármester mögül 99 mozgalmának külföldről érkező fél milliárdos finanszírozási botránya miatt. Vendégünk volt Kanász-Nagy Máté, az LMP frakcióvezető-helyettese. 

  • Kanász-Nagy Máté: Ezt a mesét valahogy tisztázni kellene

Noha a zöldpárt politikusai eddig úgy nyilatkoztak, hogy támogatják a Karácsony Gergely újrázását, az adomány gyűjtő ládák és a 450 forintos BKK jegyek kétségessé tehetik egykori szövetségeseinek támogatását.

Kanász-Nagy Máté adásunkban elmondta, a 99 Mozgalom finanszírozása ügyében valóban kérdőjelek vannak és az elmúlt hetekben ebben az ügyben kevés fejlemény történt. 

Azt vártuk Karácsony Gergelytől és a 99 Mozgalom vezetésétől, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba

- tette hozzá.

Az LMP-s politikus szerint

azt a mesét, hogy ládikákban gyűlt össze az 506 millió forint valahogy tisztázni kellene, rendbe kellene rakni. 

Ezzel Karácsony Gergelyék tartoznak a magyar nyilvánosság felé - tette hozzá.

Teljes beszékgetés: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Gyors helyzetjelentést adott ma Orbán Viktor Brüsszelből, amiből az derül ki, hogy arrafelé nem nagyon értenek a szép szóból. A miniszterelnök szerint ugyanis semmibe vették az európai emberek akaratát, és a baloldallal és a liberálisokkal összeállt Néppárt leosztotta az EU vezető pozícióit. Minderről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Szabó László is elmondják a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Dizseri András: Győzött a jog és a törvényesség! + videó

Dizseri András: Győzött a jog és a törvényesség! + videó

A Napi aktuálisban Dizseri András polgármesterjelölt, Diósd volt a vendég, akivel Velkovics Vilmos többek között arról beszélgetett, hogy az újraszámlálás után ő lett a polgármester, illetve, hogy reményei szerint Diósd új lendületet vesz.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!