2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Híradó 12:00

Napi aktuális

Juhász Hajnalka: Azokat az országokat, amelyek nem Brüsszel barátai, támadják

Ha Orbán Viktort leváltanák, akkor Brüsszelben nagyon megkönnyebbülnének - ezt mondta Dalibor Rohac Európa-kutató egy, a Magyar Nemzetben publikált interjúban. Miért támadják Magyarországot? Működik a brüsszeli kettős mérce? Vendégünk volt Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője.

  • Juhász Hajnalka: Azokat az országokat, amelyek nem Brüsszel barátai, támadják

„2010 óta tartja a Fidesz-KDNP-kormányt nemzetközi nyomás alatt a Soros-hálózat. Annak idején, amikor ez először elhangzott, akkor sokan azt mondták, hogy ez egy összeesküvés elmélet és egyre több az egyértelmű bizonyíték arra, hogy azok az országok, amelyek nem Brüsszel barátai, azokat támadják, akik pedig Brüsszel, azok pedig gyakorlatilag szinte mindent megtehetnek (...)"

- mondta Juhász Hajnalka a Napi aktuálisban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Erősödik a zsidóellenesség Európában + videó

Erősödik a zsidóellenesség Európában + videó

A műsor ezen részének két vendége Kulifai Máté a Hetek főszerkesztő-helyettese és Megyeri Jonatán rabbi volt, akik arról beszélgettek a műsorvezetővel, hogy palesztin párti tüntetők zavarták meg az izraeli nagykövet előadását a Danube Institut konferenciáján, illetve szóba került az erősödő zsidóellenesség Európában téma is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!