2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Napi aktuális

Juhász Hajnalka: Azokat az országokat, amelyek nem Brüsszel barátai, támadják

Ha Orbán Viktort leváltanák, akkor Brüsszelben nagyon megkönnyebbülnének - ezt mondta Dalibor Rohac Európa-kutató egy, a Magyar Nemzetben publikált interjúban. Miért támadják Magyarországot? Működik a brüsszeli kettős mérce? Vendégünk volt Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője.

  • Juhász Hajnalka: Azokat az országokat, amelyek nem Brüsszel barátai, támadják

„2010 óta tartja a Fidesz-KDNP-kormányt nemzetközi nyomás alatt a Soros-hálózat. Annak idején, amikor ez először elhangzott, akkor sokan azt mondták, hogy ez egy összeesküvés elmélet és egyre több az egyértelmű bizonyíték arra, hogy azok az országok, amelyek nem Brüsszel barátai, azokat támadják, akik pedig Brüsszel, azok pedig gyakorlatilag szinte mindent megtehetnek (...)"

- mondta Juhász Hajnalka a Napi aktuálisban.

Hír TV

További epizódok

Befolyásolták-e a magyar médiát külföldi pénzzel?

Befolyásolták-e a magyar médiát külföldi pénzzel?

Vajon mennyire független és objektív az a média, amit külföldről finanszíroznak, olyanok akik a magyar médiaviszonyokat akarják befolyásolni? A stúdióban Móna Márk, a Célpont szerkesztő-riportere. 2023. január 27.
Mit profitálhat a magyar gasztronómia a történelmi sikerből?

Mit profitálhat a magyar gasztronómia a történelmi sikerből?

A Lyonban megrendezett Bocuse d’Oron, vagyis a világ legrangosabb szakácsversenyén a Dalnoki Bence séf vezette magyar csapat a harmadik helyet szerezte meg és ezzel történelmi sikert ért el. Vendégünk volt Csíki Sándor gasztronómiai szakíró. 2023. január 27.
Somkuti Bálint: Még hosszú idő, amíg be lehet vetni a Leopard 2-es tankokat az ukrán harcmezőn

Somkuti Bálint: Még hosszú idő, amíg be lehet vetni a Leopard 2-es tankokat az ukrán harcmezőn

Első körben tizennégy Leopard 2 harckocsit küld a német kormány Ukrajnának, jelentette be Olaf Scholz kancellár szerdán. Németország a harckocsik mellett logisztikai eszközöket és üzemanyagot is szállít a háborúban álló országnak. Vendégünk volt Somkuti Bálint, az MCC geopolitkai műhelyének kutatója. 2023. január 27.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

„A gyanú szerint közvetlenül az igazgatót fizethették le”

„A gyanú szerint közvetlenül az igazgatót fizethették le”

Már a rendőrség is nyomoz a budapesti Eötvös József Gimnáziumban kirobbant vesztegetési ügyben. Hangfelvételek szerint pénzért olyan diákokat is felvettek, akik nem feleltek meg a felvételi vizsgán. Vendégünk volt Haraszti Gyula, a Magyar Nemzet újságírój és Gáspár Kristóf, a Paradigma Intézet vezető elemzője.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!