2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Napi aktuális

Jelentős ármérséklődésre lehet számítani

Jelentős változások léptek életbe az élelmiszerek árazásánál. A kötelező akciózás mértéke 10-ről 15 százalékra nőtt, miközben ugyancsak mától megszűnt az árstop. A SZÉP-kártyára mostantól hideg élelmet is lehet vásárolni. Kapcsoltuk a CBA kereskedelmi vállalat kommunikációs igazgatóját, Fodor Attilát.

  • Jelentős ármérséklődésre lehet számítani

Mindenki számára örvendetes az, hogy a mai naptól SZÉP-kártyával hideg élelmet is lehet vásárolni - jelentette ki Fodor Attila. A CBA arra számít, hogy sokan fognak élni a lehetőséggel, ezáltal emelkedhet az üzletek forgalma. 

A kommunikációs igazgató elmondta,

óriási az árverseny a piacon (...) fél éve jelentős trendforduló következett be és azt tapasztalni, hogy egyre több beszállító csökkenti az árakat, ahogy ez a csökkenés végbemegy, a fogyasztói árakban is véghezviszik ezt, folyamatosan kedvezően alakulnak a fogyazstói árak. 

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A békemisszió következő állomása: Tusványos + videó

A békemisszió következő állomása: Tusványos + videó

A Napi aktuális vendége Németh Zsolt a Külügyi Bizottság tusnádi elnök volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között ezeket a témákat beszélte át: Tusványos, már több évtizede, Orbán Viktor békemissziója, az EU új vezetése.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!