2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Napi aktuális

Így kapott sokmilliós jutalmat a „törvény őre”, aki Lamperth Mónikával érkezett a főváros I. kerületébe + videó

A jó ízlésnek is vannak határai - így reagált Böröcz László, a Fidesz I. kerületi polgármester-jelöltje arra, hogy kiderült V. Naszályi Márta budavári polgármester sokmilliós jutalmakkal ajándékozta meg a hozzá közel álló munkatársait.

  • Így kapott sokmilliós jutalmat a „törvény őre”, aki Lamperth Mónikával érkezett a főváros I. kerületébe + videó

Böröcz László elmondta, 2022 őszétől kezdve, amióta a Fidesz többségben van a terstületben, V. Naszályi Márta úgy próbálta meg blokkolni a testületet, hogy nem engedte tárgyalni a fideszes javaslatokat, ennek pedig az lett a vége, hogy a jegyző nem volt partnet a játékban, akivel a polgármester össze is veszett. 

Ennek a következménye lett az, hogy a VIII. kerületből korábban elküldött jegyző, Czukkerné Pintér Erzsébet Lamperth Mónikával együtt április elsején érkezett meg a Budavári Önkormányzathoz. 

A Gyurcsány-kormány korábbi belügyminisztere jelenleg V. Naszályi Márta főtanácsadójaként funkcionál az I. kerületben évi 6 millió forintért.

Böröcz László hozzátette: Czukkerné Pintér Erzsébet jegyző úgy viselkedik, mint egy baloldali politikus, mint egy baloldali aktivista és a polgármester rajta keresztül gyakorlatilag blokkolja a testületi döntéseket. 

Ilyet pedig még sehol nem lehetett látni, hogy valaki a próbaidő végén másfélmilliós jutalmat kap

- mutatott rá a politikus.

A jegyző tavaly áprilisban kezdett el dolgozni az I. kerületben, és már a próbaideje alatt egyhavi, a tavalyi év végén pedig további kéthavi bérének megfelelő jutalomban részesült, ami nyolc hónap alatt 5,1 millió forintot jelent.

Szintén V. Naszályi Mártához köthető az a másik jutalom, amelyet az ugyancsak tavaly az önkormányzathoz érkezett Kiss Imre kapott; a titkárságvezető 3,5 millió forintban részesült.

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!