2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Napi aktuális

Hosszú távú következtetéseket nem, de tanulságokat levonhatunk egy időközi választásból

Az eddigi polgármester, a jobbikos Budai Lóránt nyerte a jászberényi időközi választást, legyőzve a Fidesz-KDNP által támogatott független jelöltet. Milyen következtetéseket vonhatnak le ebből az eredményből az ellenzéki és a kormánypártok? A stúdióban Nagy Ervin és Nagy Attila politológusok.

  • Hosszú távú következtetéseket nem, de tanulságokat levonhatunk egy időközi választásból

Nagy Ervin szerint nem volt szerencsés az a Fidesz-kampány, ami egy országos tétté akarta ezt az egészet emelni. Úgy fogalmazott, kicsit olyan volt, mintha ágyúval akartak volna verébre tüzelni, ami helyileg nem jó. 

Az ellenzéki pártok pedig találtak egy olyan formát, hogy nem párt logó alá rendezkedtek be, hanem létrehoztak egy egyesületet, ami egy szerencsés megoldás volt

- tette hozzá. 

Nagy Attila Tibor úgy látja, a Fidesz súlyos vereséget szenvedett Jászberényben, ugyanakkor nem gondolja úgy, hogy országos és messzemenő következtetéseket kellene ebből levonni. 

Teljes vita: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!