2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László 11:00

Napi aktuális

Horváth József: Nehéz elhinni, hogy Nyugat-Európából nem kapott pénzt a Hamász

Még a szörnyű, ISIS-szintű brutalitás is a Hamász összehangolt támadásának és az egész tervnek a része volt - hívta fel rá a figyelmet Horváth József az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértője Napi aktuális című műsorunkban.

  • Horváth József: Nehéz elhinni, hogy Nyugat-Európából nem kapott pénzt a Hamász

Azok a borzalmas képek is azt az üzenetet hordozzák, hogy minden zsidó és keresztény a célpontjuk Horváth József közlése szerint. 

Kiemelte,

a támadók könnyű, puha célpontokat kerestek (...) ezek után az izraeli vezetés kényszerpályára került. 

Velkovics Vilmos műsorvezető felvetésére, hogy egy tényfeltáró cikkel jelentkezett a Die Welt a Hamász mögött álló globális szereplőkről, a biztonságpolitikai szakértő elmondta,

ezt a támogatói kört mélységében fel kell tárni (...) amit a Die Welt kidobott, abban sok újdonság nincs (...) most látni ezeket a szimpátiatüntetéseket, nehéz elhinni, hogy Nyugat-Európából nem kapott pénzt a Hamász, azt pedig fel kell tárni, hogy kik váltak a szponzoraivá ennek a szörnyűségnek. 

Horváth József kiemelte, a migráció és a terrorizmus között ok-okozati összefüggés van (...) Nyugat-Európában a szimpátiatüntetésekkel nem tud mit kezdeni a rendőrség. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

További epizódok

Egyenlő arányban osztaná el a hat párt között a büntetést az ÁSZ + videó

Egyenlő arányban osztaná el a hat párt között a büntetést az ÁSZ + videó

Kellemetlen ajándék Mikulásra: a Számvevőszék 260 millióra büntette az ellenzéki pártokat, de fejenként félmilliárd is lehet a vége. Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Kovács András, az Origo újságírója voltak a vendégeink. 2023. december 06.
Alapképzettséghez kötné a szavazati jogot a Mi Hazánk + videó

Alapképzettséghez kötné a szavazati jogot a Mi Hazánk + videó

Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke érkezett a stúdióba. 2023. december 06.
Köves Slomó: a fény legyőzi a sötétséget + videó

Köves Slomó: a fény legyőzi a sötétséget + videó

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija volt a Napi aktuális vendége. 2023. december 06.

Legfrissebb híreink

Kiosztotta Klopp az angol riportert + videó

Kiosztotta Klopp az angol riportert + videó

Szerda este Szoboszlai Dominik megszerezte második gólját a Premier League-ben. A magyar középpályás biztosította be az idegenbeli győzelmet a Sheffield United ellen, a Vörösök versenyben vannak a bajnoki címért.
Iskolai lövöldözés volt Oroszországban

Iskolai lövöldözés volt Oroszországban

Tüzet nyitott egy brjanszki gimnáziumban egy nyolcadikos iskoláslány, majd végzett önmagával – közölte csütörtökön a TASZSZ hírügynökséggel az orosz belügyminisztérium területileg felelős sajtószolgálata.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!