2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hitvallók és ügynökök

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:30

Napi aktuális

Horváth József: A gát felrobbantása a háború fokozódását okozhatja

Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója volt a vendégünk.

  • Horváth József: A gát felrobbantása a háború fokozódását okozhatja

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot az ukrán-orosz háborúban fokozódó harcok miatt hajnalban.

A Karmelita kolostorban megtartott ülésen a miniszterelnök hangsúlyozta: bár a tűzszünet és a béke lenne a legfontosabb, az ukrán-orosz háborúban ma éjszakától fokozódó harcok zajlanak. Továbbra is Magyarország biztonsága az első – szögezte le a miniszterelnök.

A magyar kormány szerdán az ukrajnai események miatt kormányülést is tartott. Erről a kormányfő a közösségi oldalán számolt be, ahol azt írta: A szomszédban dúló háború magasabb fokozatba kapcsolt. A kormány a helyén és megvédi a magyar embereket!

További epizódok

Navracsics: A sajtóhírek is alátámasztják az optimizmusomat

Navracsics: A sajtóhírek is alátámasztják az optimizmusomat

Jöhetnek az uniós pénzek hazánk számára? - biztató bejelentést tett Navracsics Tibor. Csuhaj Ildikó és Bencsik Gábor voltak a vendégeink. 2023. október 03.
Wintermantel Zsolt: Ilyen szintű jutalmakat kiosztani városvezetői bűn

Wintermantel Zsolt: Ilyen szintű jutalmakat kiosztani városvezetői bűn

Karácsony ajándéka - titokban mesés prémiumokat adott a BKK, illetve a BKV vezetőinek – mindezt egy nappal a jegyáremelések bejelentése előtt. Wintermantel Zsolttal, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetőjével beszélgettünk. 2023. október 03.
Önálló határőrség felállítását követeli  a Jobbik-Konzervatívok

Önálló határőrség felállítását követeli a Jobbik-Konzervatívok

Az önálló határőrség visszaállítását javasolja a Jobbik, és hosszan börtönben tartaná az embercsempészeket. A részletekről Sas Zoltánt, a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnökét kérdeztük. 2023. október 03.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

 Újabb szenzációs magyar tudományos siker

Újabb szenzációs magyar tudományos siker

Ez a hét jól kezdődik, még csak kedd van és már a második magyar Nobel-díj - Krausz Ferenc kapta a legmagasabb fizikai tudományos elismerést. A téma kapcsán Csák János kulturális és innovációs miniszter volt a vendégünk és kapcsoltuk Richter Pétert, a BME atomfizikai tanszék professzor emeritusát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!