2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:35

Napi aktuális

Hortay Olivér: Azt, hogy mekkora gázmennyiség jut az európai piacra, elsődlegesen a politika befolyásolja

Mégsem indult el a gázszállítás szombaton az Északi Áramlat vezetéken. A Gazprom szerint nem tudták kijavítani a hibát, még mindig szivárgást észlelnek.

  • Hortay Olivér: Azt, hogy mekkora gázmennyiség jut az európai piacra, elsődlegesen a politika befolyásolja

A Kreml az európai vezetőket hibáztatja az Északi Áramlat leállása miatt. Szerintük az Oroszországgal szembeni gazdasági szankciók akadályozták meg a Gazpromot abban, hogy megfelelően karbantartsák a vezetéket. A Siemens viszont azt közölte, fel sem kérték őket a javításra. A leállás miatt jelentősen, csaknem harminc százalékkal drágult reggel nyitáskor a gáz ára a holland gáztőzsdén. M. Dobos Marianne műsorvezető vendége Hortay Olivér, a Századvég Konjunktúrakutató üzletágvezetője volt a Napi aktuálisban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!