2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci

Következik:

Híradó 12:00

Napi aktuális

Hidvéghi Balázs: Félnek Orbán Viktoréktól + videó

Minden határon túlmegy, ami Brüsszelben történt - így reagált Hidvéghi Balázs, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke a HírTV stúdiójában arra, hogy a kerületi polgármester a belga rendőrséggel akarta a bezárattatni a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciát.

  • Hidvéghi Balázs: Félnek Orbán Viktoréktól + videó

Hidvéghi Balázs úgy látja, az Európai Unióban egyre jobban félnek a szuverenista erők véleményétől, félnek Orbán Viktortól és félnek azoktól, akik ezen a rendezvényen részt vettek

Gyakorlatilag el akarják őket hallgattatni

- tette hozzá.

A politikust az egész arra emlékezteti, amikor Orbán Viktort a rendőrök 1988-ban odanyomták a rendőrautóhoz a Batthyány-örökmécsesnél, hogy ne tudjon beszédet tartani. 

Ugyanez történik most Nyugat-Európában, ami egészen elképesztő

- mutatott rá. 

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke a Napi aktuálisban arról is beszélt, hogy szerdán a Bálnában Szentkirályi Alexandra megtartja kampánynyitóját. (Az eseményt a HírTV élőben közvetíti.)

Budapest a Gyurcsány-klán fogságában van – jelentette ki Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke. Hidvéghi Balázs szerint a jelenlegi főpolgármester, Karácsony Gergely teljes mértékben alkalmatlan a főváros vezetésére, aki maga is Gyurcsány Ferenc fogja. Úgy látja, Budapest gazdátlan, a megígért fejlesztésekből semmi nem valósult meg. Szentkirályi Alexandra szerdán tartja kampánynyitóját, ahol ismerteti a fővárost érintő fejlesztési ötleteit.

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vitáznak a vitáról + videó

Vitáznak a vitáról + videó

Vona Gábor egy tehergépkocsi platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket. A téma kapcsán vendégünk volt Lampé Ágnes, a Szabad Európa újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. 
Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Bízni lehet abban, hogy erős befolyással rendelkező, konzervatív tábor alakulhat ki az Európai Parlamentben, amely fordulatot hozhat az európai biztonság érdekében és megváltoztathatja a migrációs paktum szabályait is - erről a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt pénteken Napi aktuális műsorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!