2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Napi aktuális

Győrfi Pál: Nem tudok érzelmek nélkül beszélni erről + videó

Hisztéria az ügyeleti rendszer körül! Győrfi Pál szerint hazugságokkal hergelnek, mert jól működik a szisztéma. A Napi aktuális vendége volt az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője.

  • Győrfi Pál: Nem tudok érzelmek nélkül beszélni erről + videó

Pest vármegyében az első hétvégén valami elképesztő hívásözönnel találkoztunk és ez megnövelte a hívásidőt - mutatott rá Győrfi Pál. Hozzátette: mostanra már minimálisra csökkent a hívás fogadási és várakozási idő. 

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerint egyes médiumok bizonyos történeteket annyira felhabosítanak, hogy azok valóban pánikot keltsenek. 

Azt mondani, hogy ez a rendszer nem biztonságos, azt mondani, hogy ez rosszabb helyzetbe hozza a betegeket, mint a korábbi, azt gondolom, nem tisztességes eljárás (...) Bizonyos médiakör csak a negatív dolgokat kürtöli szét, megalapozatlanul (...) Nem tudok érzelmek nélkül beszélni erről, mert biztos, hogy más stratégiát szolgálnak, de veszélyes emberek biztonságérzetével játszani 

- mutatott rá. 

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!