2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Napi aktuális

Független jelölt indul Siófok polgármesteri székéért + videó

Úgy gondolja Gyulai László, hogy Siófok lakóinak szükséges, hogy lássák, van másik alternatíva a mostani városvezetővel szemben - így magyarázta a Napi aktuálisban a független polgármester-jelölt, hogy gyakorlatilag elkezdte kampányát az önkormányzati választásre.

  • Független jelölt indul Siófok polgármesteri székéért + videó

A jelölt szerint az a legfontosabb, hogy egy közösségépítő, városépítő politika, ne pedig egy pártcsatározás színtere legyen a település. 

Tenni kell és felelősséget kell vállalni azért, hogy egy fejlődő szakasz induljon el (...) pártpolitika-mentesen, mert egy polgármesternek nem pártpolitikát kell folytatnia, várost kell építeni - tette hozzá. 

Gyulai László úgy látja, hogy Siófokon - ami Magyarország egyik turisztikai célpontja - sokkal nagyobb ívű tervekre és nagyobb ívű városfejlesztésre van szükség, mint amit most a jelenlegi városvezetés képvisel. 

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!