2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Napi aktuális

Erdő Péter: A halál pillanatában nem a végső mérleget vonjuk meg + videó

Nagycsütörtökön az utolsó vacsorára, az Oltáriszentség és az egyházi rend alapítására emlékeznek a keresztények. Nagypéntek a keresztény világban Jézus Krisztus keresztre feszítésének a napja. A Napi aktuális vendége volt Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek.

  • Erdő Péter: A halál pillanatában nem a végső mérleget vonjuk meg + videó

Feltámadás halál nélkül nincsen, Isten pedig mindent elmondott, amit az emberiségnek kinyilatkoztatni akart Jézus Krisztus személyében, életében, halálában és feltámadásában - mutatott rá Erdő Péter. Kiemelte, amit az ő életéből látunk, abból tudjuk meg, hogy ki az ember és, hogy a szenvedéseken túl, hogy mi a hivatásunk. 

Ha a minket szerető Isten örök boldogságot készít számunkra, akkor ennek fényében, akkor itt, a Földön álodzatokat is vállalhatunk, Istenért, egymásért, mindenféle jó célért, mert tudjuk azt, hogy a halál pillanatában nem a végső mérleget lehet megvonni, hanem még van egy másik fele is a létünknek, az pedig az örökkévaló, az a nagyobb, az a súlyosabb

- tette hozzá. 

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Menczer: A külföldi finanszírozók érdekeit képviseli Magyar Péter + videó

Menczer: A külföldi finanszírozók érdekeit képviseli Magyar Péter + videó

Magyar Péter barátnője elmondta, hogy külföldiek vannak a csapatukban. Lehetnek a grafikusok is azok, meg mindenki más is, aki irányít, támogat és finanszíroz. Tehát itt egy egészen világos külföldi befolyásról van szó – mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Napi Aktuális című műsorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!