2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Napi aktuális

Élő adásban rágalmazta Novák Katalint és Balog Zoltánt Márki-Zay Péter + videó

Nem volt könnyű dolga ma a Napi aktuális műsorvezetőjének. Az adás vendége, Márki-Zay Péter ugyanis súlyos magyarázkodásba kezdett elhíresült kijelentése okán, majd rágalmazó mondatokkal folytatta a beszélgetést.

  • Élő adásban rágalmazta Novák Katalint és Balog Zoltánt Márki-Zay Péter + videó

A Napi aktuális műsorában nyilatkozó Márki-Zay Péter nemcsak arról beszélt magyarázkodásában, hogy félreértették elhíresült mondatát, hanem azzal is érvelt, hogy ők azt szeretnék ha a fideszes vezetés megbukna. A pártelnök kijelentette: a pedofil-ügyben az elkövetőknek a legsúlyosabb büntetést kell kiszabni. A beszélgetés ezt követően egy viszonylag élesebb hangú vitával folytatódott, amikor Márki-Zay Péter és a műsorvezető Novák Katalin pedofil-üggyel kapcsolatos kijelentéseit taglalta. A pártelnök azzal vádolta meg ezután az interjúban Orbán Viktort, hogy ő tudott a kegyelmi-ügyről, de mégis hallgat. A műsorban szó volt még arról is, hogy Novák Katalin és Varga Judit elismerték, hogy hibáztak és levonták a következtetést és lemondtak, ahogy arról is szó volt, hogy a köztársasági elnöki kegyelemet csak ritkán indokolta eddig államfő, de az erre vonatkozó jogszabály szerint nem kötelező indokolnia. Márki-Zay Péter a beszélgetés egy pontján azzal vádolta meg Balog Zoltán püspököt, hogy intim kapcsolatot folytatott Novák Katalinnal, ekkor a műsorvezető szólt, hogy ez a kijelentése akár ki is merítheti a rágalmazást. Erre válaszul ajánlotta a pártelnök az Amerikai Népszava ide vonatkozó cikkét. A több, mint tízperces interjúban Márki-Zay Péter, mint EP-listavezetői jelölt és polgármester beszélt a két titulussal kapcsolatban. Mint egyebek mellett kifejtette: ha a hódmezővásárhelyiek rá szavaznak, akkor ő a várost választja. 

A teljes beszélgetést a videóban nézhetik meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lehet-e béke Izrael és Irán között? + videó

Lehet-e béke Izrael és Irán között? + videó

A Napi aktuálisban Novák Attila történész jelentkezett be élőben Izraelből. A vele való beszélgetésből a következő témák kerültek szóba: megfenyegette Izraelt az iráni elnök, ma volt a háború 200. napja, az amerikai elnökválasztás hatásai az izraeli konfliktusra, műholdfelvételek szerint egy légvédelmi radart talált el az izraeli válaszcsapás Iránban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!