2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Napi aktuális

Dúró Dóra csöndre inti a baloldalt a gyermekvédelmi ügyekben + videó

A gyermekvédelem ügyében a legkebesebb hitelessége a baloldalnak van - jelentette ki Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese csütörtök este a HírTV Napi aktuális című műsorában. 

  • Dúró Dóra csöndre inti a baloldalt a gyermekvédelmi ügyekben + videó

Az ellenzéki politikus emlékeztetett, a baloldal nem szavazta meg a pedofilokkal szemberni szigorúbb fellépést eeredményező törvényt. 

Dúró Dóra szerint a kormány minden pozitív intézkedése ellenére, vannak nagyon súlyos erkölcsi, morális ügyek. 

Az, hogy a pedofilokkal szigorúbban lépnek fel nagyon helyes és az is nagyon helyes, hogy még további szigorításokat jelentettek be, nekünk is vannak javaslataink, mint például a kémiai kasztrálás a pedofilokkal szemben, ez kellő visszatartó erővel bírna, illetve az újabb és újabb visszesést is ki tudná küszöbölni

- tette hozzá. 

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!