2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Napi aktuális

Donald Trump szerint csaknem száz százalék az esélye az előválasztási győzelemre

Háromszoros előnnyel vezet Donald Trump az előválasztáson, aki ellen ismét vádat emeltek. Magyarics Tamás, az ELTE emeritus professzora volt a Napi aktuális vendége a témában.

  • Donald Trump szerint csaknem száz százalék az esélye az előválasztási győzelemre

Az Amerika-szakértő professzor rámutatott, hogy már a Trump-Biden csata előtt is több alkalommal történtek megkérdőjelezhető esetek az amerikai elnökválasztáson. A jelenlegi esettel a legnagyobb probléma, hogy a republikánusok jogászai nem tudták hitelt érdemlően bizonyítani az általuk vélelmezett választási csalásokat. 

Magyarics Tamással beszélgettünk még a közelgő amerikai választásokról, a két nagy párt belső megosztottságáról illetve az előválasztási televíziós vitákról.

A teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!