2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Napi aktuális

Dömötör: Nemet kell mondani az egészségügy privatizációjára

A miniszterelnök szerint sértő az ápolókra és az orvosokra nézve, ahogy Magyarországon az ellenzék támadja a járvány elleni védekezést. Közben Márki-Zay Péter Indiába küldené szemműtétre a magyarokat. Mit tervez az egészségügyben az ellenzék és mit a kormány? Dömötör Csaba államtitkár a stúdióban.

Semmit nem tanult az ellenzék a 2008-as, vizitdíjas népszavazásból a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint. Dömötör Csaba a Napi aktuálisban azt mondta, hogy a baloldal ötleteléséből az látszik, hogy – mint fogalmazott - ölés léptekkel megindulnának a fizetős egészségügy irányába. Ezzel ellentétben – tette hozzá – a kormány 1700 milliárd forinttal költ többet egészségügyre, mint 2010-ben. Folyamatban van az orvosi és az ápolói béremelési program. Több mint 90 kórház megújult és 1000 új mentőautó állt szolgálatba.

Teljes beszélgetés: 

 

 

További epizódok

Palóc André: Politikusként az ember ne a WC-tartályokról beszéljen

WC-öblítés fürdővízzel - így spóroltatna a rezsin Márki-Zay Péter. Erről és miniszterelnök-jelöltsége tanulságairól is beszélt egy interjúban. Egyre több információ szivárog ki az ellenzéki összefogás kampányáról. Palóc André, a Századvég Alapítvány vezető elemzője volt vendégünk. 2022. május 19.

Oroszország-szakértő: Az orosz társadalmat ilyen eszközökkel nem lehet a hatalom ellen fordítani

Államcsődöt okozhat Oroszországban az amerikai elnök új terve. Joe Biden megtiltaná az orosz államadósság-finanszírozás minden formáját az amerikai befektetőknek. A stúdióban Stier Gábor Oroszország-szakértő. 2022. május 19.

Az ellenzék népszavazási kezdeményezése elkaszálásának okairól

Az Alkotmánybíróság döntése után országos helyett helyi népszavazással akadályozná meg a Fudan Egyetem építését Ferencváros polgármestere. Miről lehet és miről nem lehet referendumot tartani? Cservák Csaba alkotmányjogász volt vendégünk. 2022. május 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

A saját szabályaink szerint kell játszani

Orbán Viktor 12 pontja - a progresszív dominancia ellenszereinek receptjét ismertette a miniszterelnök a CPAC Hungary konzervatív konferencián. Mit kísérletezett ki Magyarország? Vendégünk volt Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!