2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Napi aktuális

Demeter Szilárd: Magyar Péter tönkrevágja Gyurcsány Ferenc 14 évnyi megfeszített munkáját + videó

Magyar Péter nem mond semmit, csak paneleket puffogtat - így értékelte Demeter Szilárd a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója és a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója a szombati, a jogász által szervezett fővárosi tüntetést hétfő este a Napi aktuálisban.

  • Demeter Szilárd: Magyar Péter tönkrevágja Gyurcsány Ferenc 14 évnyi megfeszített munkáját + videó

Demeter Szilárd, az úgynevezett számháború okán elmondta, elég sokan voltak, ami jó, mert - tette hozzá - ezek egyértelműen azt mutatják, hogy ezek nem Fidesz-szavazók, vagyis nem a kormánypárttól, hanem az ellenzéktől veszi el a szavazókat. 

Tehát, Magyar Péter éppen most teszi tönkre Gyurcsány Ferenc 14 évnyi megfeszített munkáját és ezt jó látni

- mutatott rá. 

M. Dobos Marianne műsorvezető felvetésére, hogy a DK és a DK holdudvara nem akarja befogadni Magyar Pétert, Demeter Szilárd elmondta, két dudás nehezen fér meg egy csárdában, amit Gyurcsány is pontosan tud, másrészt pedig a DK elnöke mindig okosan taktikázott, így sikerült neki az MSZP-ből való kiugrás után teljesen leszalámiznia és begyűrnie a baloldalt. 

Úgy látja, nagy jövője a politikai pályán nincs Magyar Péternek, hiszen nem elég a személyes karizma, ahhoz párt kell, vidéki szervezetek kellenek, rengeteg olyan dolog, amit az ellenzéki oldalon egyedül Gyurcsány Ferenc tudott felépíteni. 

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

A Haladás megvédte címét a férfi futsal NB I-ben, miután a döntő negyedik mérkőzésén hétfőn 5-4-re győzött a kihívó Kecskemét otthonában, ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot.
Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Bevezényelnék a magyar fiatalokat a kötelező EU-s hadseregbe, aztán eldöntenék, hová küldjék őket bevetésre – Orbán Viktor nem hagyta szó nélkül Manfred Weber döbbenetes javaslatát, de a témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tony Abbott: Orbán Viktor kiemelkedik Európa vezetői közül + videó

Tony Abbott: Orbán Viktor kiemelkedik Európa vezetői közül + videó

Tony Abbott a mi hősünk, ő azt mondta, hogy a migrációt meg kell állítani, és ő volt az, aki meg is állította - jelentette ki Orbán Viktor az idei CPAC Hungary rendezvényen. Ausztrália volt miniszterelnöke hétfőn este a HírTV Napi aktuális műsorában reagált a magyar kormányfő szavaira.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!