2024. 07. 24. Szerda Kinga, Kincső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Napi aktuális

Cservák Csaba: Az Európai Bíróság túlterjeszkedett a hatáskörén+ videó

A Napi aktuális vendége Cservák Csaba alkotmányjogász, az NVB tagja volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között az uniós bírságról, Karácsony új választásáról és az újraszámlálás jogi szempontjairól beszélgettek.

  • Cservák Csaba: Az Európai Bíróság túlterjeszkedett a hatáskörén+ videó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Fordítva sült el Josep Borrell szimbolikus büntetése + videó

Fordítva sült el Josep Borrell szimbolikus büntetése + videó

A Napi aktuálisban Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője és Balog Gábor újságíró megvitatták többek között, hogy miért nem nézte jó szemmel Josep Borrell Orbán Viktor békemisszióját valamint, hogy a Nézőpont Intézet felmérése szerint minden második magyar Orbán-párti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!