2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 22:00

Napi aktuális

Brüsszellel ellentétben Budapest tárt karokkal fogadja a nemzeti konzervativizmus képviselőit + videó

Csütörtökön kezdődik a CPAC Hungary. Budapesten gyűlnek össze a világ konzervatív erői. A téma kapcsán vendégünk volt Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, aki azt is bejelentette, hogy újabb komoly külföldi politikusok csatlakoznak a rendezvényhez.

  • Brüsszellel ellentétben Budapest tárt karokkal fogadja a nemzeti konzervativizmus képviselőit + videó

Magyarország jogállam, Magyarország demokrácia, ahol mindenkinek joga van a véleménye kinyilvánítására - így válaszolt Kovács István arra a kérdésre, hogy a CPAC Hungary szervezői számítanak-e a brüsszeli NatCon konferencián történt hasonló ellenállásra. 

Azok a konzervatív erők, akik Brüsszelben nem gyűlhetnek össze, Budapest tárt karokkal fogadja őket (...) az ellendrukkerek is elmondhatják a véleményüket, ez egy ilyen ország

- tette hozzá. 

A CPAC Hungary-re rengetegen érkeznek a világ minden tájáról, politikusok, filozófusok, újságírók.

A rendezvényhez csatlakozik Eduardo Bolsonaro, a brazíliai CPAC létrehozója, valamint beszédet mond Irakli Kobakhidze grúz miniszterelnök is

- jelentette be az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

Rengeteg ember fog összegyűlni Budapesten. Lehet azt mondani, hogy Budapest lesz a nemzeti erők fővárosa legalább két-három nap erejéig - 

fűzte hozzá.

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!