2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Napi aktuális

Berobbanhat a dízel ára az új uniós szankció miatt

Újabb szankció lépett életbe Oroszország ellen. Vasárnaptól már nem lehet behozni a feldolgozott kőolajat az unióba, de tilos az orosz nyersolajból előállított termékek tagállamok közötti kereskedelme is. Az intézkedés a nyáron elfogadott szankcióscsomag része. Magyarország átmeneti mentességet kapott, így itthon fel lehet dolgozni az orosz olajat. Szakértők szerint a gázolaj behozatalát is tiltó rendelkezés áremelkedést és rövid időn belül készlethiány eredményezhet Nyugat-Európában. A téma kapcsán Hortay Olivért, a Századvég Konjunktúrakutató üzletágvezetőjét kérdeztük.

  • Berobbanhat a dízel ára az új uniós szankció miatt

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lehet-e béke Izrael és Irán között? + videó

Lehet-e béke Izrael és Irán között? + videó

A Napi aktuálisban Novák Attila történész jelentkezett be élőben Izraelből. A vele való beszélgetésből a következő témák kerültek szóba: megfenyegette Izraelt az iráni elnök, ma volt a háború 200. napja, az amerikai elnökválasztás hatásai az izraeli konfliktusra, műholdfelvételek szerint egy légvédelmi radart talált el az izraeli válaszcsapás Iránban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!