2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Napi aktuális

Az EP-választás legfőbb kérdése: nemzetek Európája vagy Európai Egyesült Államok lesz? + videó

Szent-Iványi István, korábbi SZDSZ-es EP-képviselő és Gát Ákos Bence, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatója ütköztették véleményeiket többek között LMBTQ-jogokról és a lengyelekkel szembeni jogállamisági eljárás vélhető megszüntetéséről.

  • Az EP-választás legfőbb kérdése: nemzetek Európája vagy Európai Egyesült Államok lesz? + videó

Eddig tagadták, most elszólták magukat Brüsszelben: ha nincs LMBTQ-jog, nincs uniós forrás. Ha nincs koncepciós eljárás, nincs bizottsági támogatás. Kik döntik el, mi a jogállami megoldás? Magyar liberálisok viszik a zászlót a magyar nép érdeke ellen.

Többek között ezekben a kérdésekben vitázott egymással Szent-Iványi István és Gát Ákos Bence élő adásunkban.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!