2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

A Pál utcai fiúk 19:10

Napi aktuális

„Amerikából jöttem” – tanulni akarnak a magyar határvédelem sikerességéből + videó

Magyarország határvédelmi politikája modellértékű - jelentette ki a Napi aktuálisban Robert Law, az America First Policy Institute Belbiztonsági és Bevándorlási Központjának igazgatója.

  • „Amerikából jöttem” – tanulni akarnak a magyar határvédelem sikerességéből + videó

Az America First Policy Institute politikája az, hogy az amerikai nép legyen az első, a szervezet az egykori Trump-kormány felsővezetőiből alakult meg. Nagyon közeli kapcsolatot ápolnak az Alapjogokért Központtal, mivel hasonló értékrendet képviselnek. 

Magyarország határvédelmi politikája modellértékű, azt mutatja, hogy fenntartható a határok a megvédése, ha megvan rá a kellő politikai akarat, valamint, ha a nemzeti szuverenitás az elősdleges

- mutatott rá Robert Law. 

Úgy fogalmazott, az illegális migránsok Joe Biden elnöksége alatt szinte megszállták az Egyesült Államokat. 

Déli határainkat a mexikói kartellek ellenőrzik, ez egy gyakorlatilag nyitott határ, számos törvénytelenség van itt, embercsempészet (...) nem látni, hogy bárhol is javulna a helyzet

- mondta el az igazgató.

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Másodszor is magyar hokisiker az Alba Arénában

Másodszor is magyar hokisiker az Alba Arénában

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott másodszor is - ezúttal 3-2-re - legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Arénában.
Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk + videó

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk + videó

A Pál utcai fiúk 1969-ben bemutatott magyar–amerikai koprodukciós film, amely Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán készült. A filmről, valamint a színdarabról Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők Dino Benjámin és Wunderlich József színművészekkel beszélgettek. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!