2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Napi aktuális

A mérkőzés, amit úgy közvetített Vitray Tamás, hogy egyszer sem ejtette ki Kű Lajos nevét + videó

Kű Lajos olimpiai ezüstérmes labdarúgó, az Aranycsapat Alapítvány elnöke idézte fel az emlékeit az évszázad mérkőzéséről.

  • A mérkőzés, amit úgy közvetített Vitray Tamás, hogy egyszer sem ejtette ki Kű Lajos nevét + videó

Az egykori labdarúgó még gyerek volt a méltán híres angol-magyar mérkőzés idején, de elmondása szerint óriási hatással voltak rá és társaira is az akkor sztárfutballisták, mindenki Puskás Ferenc szeretett volna lenni.

Kű Lajos az adásban mesélt arról, hogy miként élte meg az évszázad mérkőzését, illetve arról is, amikor a Wembley-ben lépett pályára, miközben az édesanyja a hazai újságok által megírt cikkek nyomán úgy tudta, fia börtönben raboskodik.

A beszélgetésből kiderül az is, hogyan fordulhatott elő az az eset, hogy Vitray Tamás egy Liverpool elleni mérkőzés közvetítése során egyetlen alkalommal sem ejtette ki Kű Lajos nevét, miközben ő végig a pályán volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célkeresztben az atomerőművek + videó

Célkeresztben az atomerőművek + videó

A Napi aktuálisban Hárfás Zsolt, az Atombiztos blog szerzője fejtette ki véleményét a következő témákról:a Roszatom szentpétervári gyárában megkezdődött a Paks II. Atomerőmű egyik reaktortartályának gyártása, ukrán atomerőmű építés, német tapasztalatok az atomerőművek után.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!