2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Napi aktuális

A baloldal akadályozni próbálja a zuglói iskolaudvarok felújítását + videó

A Napi aktuális mai vendége Borbély Ádám, a Fidesz-KDNP zuglói polgármesterjelöltje volt, akivel a következő témákat beszélte át Velkovics Vilmos műsorvezető: elmaradt az ellenzéki előválasztás Zuglóban, a baloldal akadályozni próbálja a zuglói iskolaudvarok felújítását, összefogott zugló szocialista polgármestere ellen a Momentum és a Szikra Mozgalom.

  • A baloldal akadályozni próbálja a zuglói iskolaudvarok felújítását + videó

Három, három és fél milliárd forintos fejlesztési támogatástól esett el Zugló, mert a városrész baloldali többsége 10-15 milliárdot kért a bosnyák téri beruházótól – mondta a Napi aktuálisba a XIV. kerület Fideszes polgármester jelöltje. Borbély Ádám szerint változásra van szükség Zuglóban, vissza kell térni a 2010 és 2014 közötti szigorúbb építési szabályokhoz, hogy a városrészben városlakók gyarapodjanak és ne az építési vállalkozók nyerészkedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Kemény harc megy a XII. kerületért + videó

Fontos, hogy a hagyományos értékek, a családok biztonsága megmaradjon a Hegyvidéken! Erről Fonti Krisztina a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje beszélt a HírTV péntek esti Napi aktuális című műsorában. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!